Auto si telefon

Comanda online accesorii auto ce vor organiza spatiul in masina ta sau husa de sustinere telefon usor de montat in bord.

Auto si telefon

Sunt 14 produse.

Se afiseaza 1-12 din 14 produs(e)

Filtre active

Organizator scaun masina
  • -10,00 lei

Organizator scaun masina, suport...

Pret de baza 69,99 lei Pret 59,99 lei

Acest Organizator de Scaun pentru Masina, este minunat pentru a va menține masina organizata, pentru a va menține scaunul curat și pentru a va proteja scaunul de zgârieturi.

Organizator auto pahare
  • -36,00 lei

Organizator auto pahare, suport...

Pret de baza 70,00 lei Pret 34,00 lei

Se potriveste perfect intre scaun si consola, spatiu pe care, in mod normal, nu il folositi - avand astfel la indemana telefonul, cheile sau cafeaua.

Organizator portbagaj StayHold

Organizator portbagaj StayHold,...

Pret 41,61 lei

Cel mai bun sistem organizator, pentru fixarea obiectelor in portbagajele autovehiclelor. “Hold anything. Position anywhere”. Proiectat in Irlanda si vandut pana acum pe piata americana.

Organizator auto pentru...
  • -54,00 lei

Organizator auto pentru depozitarea...

Pret de baza 70,00 lei Pret 16,00 lei

Organizatorul auto pentru depozitare este realizat dintr-un material de plasa flexibila si de inalta calitate. Fibra de polistiren ingrosata adopta o flexibilitate puternica, serveste, de asemenea ca o bariera speciala ce impiedica trecerea animalelor in partea de fata a masinii.

Scrumiera alba, auto cu...
  • -35,00 lei

Scrumiera alba, auto cu capac si LED,...

Pret de baza 74,00 lei Pret 39,00 lei

Materialul de inalta calitate din care este confectionata si designul cu finisaje atente, delicate si moderne faciliteaza potrivriea acesteia pe orice tip de masina.