Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii despre produse

 homedit.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. 

Comenzi


Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON. 
Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare. Timp de livtrare 24-48 h

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si homedit.ro si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca homedit.ro se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Politica de retur

In cazul in care produsul livrat nu corespunde asteptarilor dumneavoastra, punem la dispozitie doua variante:

1.  Puteti solicita schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeasi valoare sau cu valoare diferita (cu plata diferentei sau cu rambursarea diferentei). In acest caz va rugam sa ne contactati printr-un mesaj pe whatsapp la 0764.937.174 pentru schimbarea produsului. - taxa 19 lei

2. Puteti solicita rambursarea sumei aferenta produselor comandate, astfel:

In termen de 14 zile, completati formularul de retur pe care il puteti descarca (aici), apoi trimiteti coletul impreuna cu formularul completat prin fan courier sau sameday courier ( puteti da un email la [email protected] pentru a chema noi curierul, unde specificati numele din comanda, nr telefon si adresa de ridicare ( judet, oras, strada, nr., bloc, scara, ap). Coletul se trimite la urmatoarea adresa: Bucuresti, Bld Basarabia nr 250, cladirea Trup P 12, sector 3 Zarman Logistic 0764.937.174. Pentru platile efectuate online, va rog specificati la campun iban ( plata cu card) - taxa 19 lei


Pentru ca un retur sa fie valid trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii, atentie nu se va restitui suma daca nu se indeplinesc toate conditiile conditiile:

- Sa nu prezinte defecte (pete, rupturi, urme de pix, par de animale, urme de uzura etc) sau lipsa accesorii.

- Sa fie ambalate corespunzator: in ambalajele originale, apoi protejate intr-o punga extra sau o cutie in plus pentru a se transporta corespunzator si a nu se deteriora ambalajele produselor.


3. Daca produsul prezinta mici defecte, care ne-au scapat neobservate, va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore de la primirea coletului pentru schimbarea produsului sau pentru rambursarea contravalorii produsului comandat. Daca se depaseste acest interval se considera ca produsul a avut de suferit ulterior primirii.

DESCARCA  AICI FORMULARUL DE RETUR

Garantie produse

Pentru toate produsele noastre, aveti timp 60 zile sa ne semnalati eventuale defecte ale produsului, iar noi il vom schimba cu placere, in cel mai scurt timp posibil.

Orice defect semnalat in mai mult de 60 zile, nu se va mai solutiona prin schimbarea sau returnarea produsului.


Confidentialitatea datelor personale


www.homedit.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.homedit.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

1. Conform Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, homedit.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care un utilizator le furnizeaza.

2. Scopul colectarii datelor este:

-informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si/sau serviciile achizitionate;

-trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);

-de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

3. Completarea datelor in formularul de creare Cont si/sau Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a homedit.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 2.

De asemenea cumparatorul declara ca are peste 16 ani si plaseaza comanda pe propria raspundere.

4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate toate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in cazul de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia datelor personale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

5. Va puteti exercita, in mod gratuit dreptul de a solicita informatii despre datele personale, trimitand o cerere scrisa, datata, semnata si expediata la adresa: Ilfov, Dobroesti, str. Stejarului 20 in atentia SC ELASTIX SHOP SRL.

Pe baza cererii va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

5.1 rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

5.2 transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

5.3 notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 6. homedit.ro poate furniza datele cu character personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior. Angajamentul de confidentialitate garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

7. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.Copyright
Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • intarzierile la livrare datorate curierului sau din alte motive.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in datele de contact ale clientului.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

 • Cu scopul de a profila, monitoriza si a trimite comunicari si oferte personalizate, folosim Retargeting.bz (Adresa: Str. Vasile Lascar, Nr. 178, Sector 2, Bucuresti, Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO34270947, Nr. Inreg. Registrul Comertului: J40/3525/23.03.2015, E-mail: [email protected], Numar de telefon: +40-727-383-165), un soft de marketing automatizat, dedicat magazinelor online.
 • Aceste activitati nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. Singura consecinta a folosiri aceasta profilare este pentru ca utilizatorii sa primeasca reduceri si oferte personalizate de marketing. Utilizatorul poate opta sa nu mai fie profilat sau sa mai primeasca comunicari comericiale, fara niciun efect, altul in afara de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing.
 • Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activitatilor (profilare) si interactiune cu site-ul, Retargeting.biz trebuie sa colecteze in mod automat si sa stocheze urmatoare date cu caracter personal: e-mail, numar de telefon, nume, prenume, sex, data nasterii, oraș, județ, adresa IP (inclusiv posibila locație), browser, order ID, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totala comanda, pret individual produse comandate, variatii de produs, produse, device, OS, IP location, timestamps legate de vizitarea paginii, vizitare pagina, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poza, mouse over cart, mouse over price, scroll up, scroll down, add to cart, remove from cart, selectare variatie, add to wishlist, comentariu, Like pe Facebook, vizitat pagina de ajutor.
 • Categoriile de persoane vizate sunt vizitatori, utilizatori înregistrați sau clienți ai site-ului, după caz, în funcție de serviciul ales. Datele vizitatorilor vor fi stocate timp de 2 luni, iar cele ale utilizatorilor inregistrati sau clientilor timp de 3 ani.
 • Pentru a-si presta serviciile, Retargeting.biz foloseste imputerniciti terti (subcontractori) din EEA si SUA (numai pentru notificarile push), iar transferul de date cu caracter personal este facut in temeiul Scutului de Confidențialitate UE-SUA,: datele sunt retinute/stocate pe durata contractului dintre cele doua parti.
 • Cookie-uri: acest site trebuie sa foloseasca cookie-uri first party si va da acces lui Retargeting.biz la aceste informatii. Acest cookie este plasat de acest site si, prin urmare, poate fi folosit doar in legatura cu acest site. In consecinta, o legatura intre monitorizarea interna a utilizatorilor acestul site si monitorizarea pe alte site-uri nu este tehnic posibila prin acest cookie.
 • Pentru a te dezabona de la comunicarile trimise de Retargeting.biz trimite un e-mail la adresa [email protected]


Zarman Logistic SRL: sediu social: Ilfov, Dobroesti, str. Stejarului 20 email: [email protected] telefon: 0723299339 cod fiscal: 37690210reg. com.: J23/2668/2017