• -100,00 lei
Husa sezut cu umplutura de bambus/ culoare negru

Husa sezut cu umplutura de bambus/ culoare negru

210,00 lei
110,00 lei Economiseste 100,00 lei
Include TVA
Cantitate

Din material Piele de inalta calitate. Poate fi folosit în fiecare anotimp. Rezistenta la apa, usor de spalat. Material ce nu se incinge vara, datorita micilor gauri de aerisire si tratului de umplutura ecologica din carbune de bambus, din interiorul husei. Mentine confortul in timpul utilizarii indelungate.

Husa cu strat multiplu de elasticitate ridicata - umplutura pernei este carbune de bambus cu caracteristica respirabilă, care poate ameliora oboseala și presiunea. In partea de jos, cea care ia contact cu scaunul, se afla material din cauciuc natural și antiderapant, pentru a pastra scaunul in cele mai bune conditii

Din punct de vedere estetic, husa se ridica la nivelul unui scaun premium. Detalii si design ireprosabil, imbraca scaunul perfect.

Dotata cu doua bununare mici in fata scaunului, nu se vad cand sunt goale, fiind foarte bine stranse pe scaun, se pot depozita obiecte mici sau doua telefoane in pozitie verticala

Instalarea este foarte rapida, se prind doua carlige in spatele scaunului, care se introduc in zona dintre sezut si spatar.

Un produs binevenit in orice fel de masina

Transport Bucuresti 16 lei. La comenzi de peste 150 lei, transportul este gratuit

Daca nu esti multumit, primesti banii inapoi in cateva zile !! Garantam calitatea produsului si a serviciilor.

PLATA SE FACE RAMBURS

Homedit
Husa scaun auto
Comentarii (0)